ASK ANDREAS SUNDE ER ET GODKJENT, REGISTRERT OG SERIØST ENK SOM TILBYR ALT INNEN FILM, 3D, FOTO OG GRAFISK DESIGN

Mitt navn er Ask Andreas Sunde, jeg holder til i Oslo og jobber fulltid freelance innen film, foto og grafisk design. Burde egentlig fullført videregående, men slikt har vi ikke tid til.

 

Begynte for gøy med film som tiåring og holdt meg innen det medium frem til de siste to årene, da jeg oppdaget hvor fantastisk dette med grafisk design var. Jeg skjønte også at du ikke får så utrolig mye video uten bilder, forstod at dette var ganske likt, og klarte ikke annet enn å elske dette også.

 

Siste året har jeg også begynt å forstå at man faktisk keve leve av disse greiene, og har siden den tid sittet foran skjermen i det mørke, lille rommet mitt  og fått i meg alt for lite søvn.

 

De fleste fokuserer på en ting, enten om det er foto eller grafisk. Noen fokuserer enda mer og tilbyr noe enda mer spesifikt, som bryllupsfoto eller illustrasjoner av dyr (dårlig eksempel). Jeg har lenge prøvd å sikte meg inn på noe og være litt spesifik når det kommer til hva jeg skal "holde på med", men det går rett og slett ikke. Jeg gjør derfor "alt". Det er fortsatt mye jeg ikke har fått prøvd meg på enda, så er åpen til nye spennende prosjekter. Vil helst unngå å gjøre det samme som sist.

 

Som skrevet, oppholder jeg meg i Oslo, men mottar gjerne oppdrag i Kina.

Tilgjengelig så og si hele døgnet, så skriv gjerne en mail, en sjapp melding på Fjesboken, sms eller rett og slett en god og gammeldags telefonsamtale.

Selv om jeg ikke er et mediehus med 80 ansatte eller har kontor på Tjuvholmen, så har jeg det siste året fått en god del erfaring med å jobbe med klienter. Jobbet med masse flinke folk og lært mye. Behind The Scenes på filmsettet til Broiler, Regissert musikkvideo for Paradise Hotel-vinner Aurora Gude og filmet for Findings Festival sin offisielle after movie.

 

 

Spesialiserer meg innen musikk -og promoteringsvideo, logo   -og plakatdesign og visualisering av 3D-grafikk og effekter.